Rymnd. Is hét kledingmerk voor de sport en voetbalfan!

Het Belgische kledingmerk RYMND. is voort gekomen uit het merk: Dag Moeder. Sinds vorige week is de website online en 24 november opent het merk haar eerste winkel in Antwerpen. Daarmee kan je wel spreken van een vliegende start. Het merk dat refereert naar drie verschillende “Raymonden” uit de sportwereld, probeert deze en nog meer grote namen uit de sportwereld terug te laten komen in haar kleding. Dat doen ze op unieke en originele manieren en daarmee weet RYMND. zich te onderscheiden van de concurrentie.

Zoals gezegd bestaat de kleding uit de details die refereren naar gebeurtenissen in de sport en dan vooral voetbal. Er is onder andere een shirt te verkrijgen met Raymond Goethals erop afgebeeld, Inderdaad één van de “Raymonden”, maar vooral één van de meest bekende Belgische coach ooit. Goethals hield van een sigaretje, maar het merk veranderde dit in een patatje en gaf het shirt de titel: Stop smoking, eat fries. Hierdoor weet RYMND. haar eigen twist te geven aan de homage aan Goethals.

Dit is slechts één van de vele unieke en originele shirts uit de collectie van het Belgische merk. Wat te denken van de Hexagon shirts. Deze shirts beelden een ode aan een sportheld of sportgebeurtenis uit in een 6-hoek (hexagon) die op de borst is afgebeeld. Met één woord: Geniaal!

Als laatste willen wij de shirts uitlichten met een tekst erop. Dit zijn typische “Belgische” sport en voetbal uitspraken. Wat te denken van een shirt met de tekst “Foetbalist”, wat voetballiefhebber betekent, of een shirt met de tekst “Bankzitter”. Allemaal teksten die alleen door voetballiefhebbers onderling worden begrepen.

Freshmen - entrepreneurs for entrepreneurs

Are you a true entrepreneur? Want to be coached by serial entrepreneurs rather than bankers, or public servants? Do you dare to jump or are you just waiting for your window of opportunity to close? Freshmen is your first choice!

Other articles

We use cookies to measure the number of visits on this website. -- More info