Get the Fox Factor!

Vorige week vloog ik voor een dag naar Toronto Canada. (…) Voordat ik vertrok kreeg ik deze slim fit jeans van het Belgische denimmerk  Fox Factor binnen, precies op tijd om mee op reis te nemen.

Ik heb inmiddels al een aantal modellen uit de Fox Factor jeans collectie in mijn bezit waar ik zeer tevreden over ben, zie hier en hier, maar de vernieuwde collectie is écht something else.

De Kumi-Tuxedo jeans die ik hier draag is een skinny fit met een grijs zwarte washing. De hight waist zorgt voor een mooie aansluiting aan de voorkant (buik) maar ook aan achterkant van de broek ‘ no more waistgap’ omdat deze erg mooi aansluit, hooray! Dankzij de revolutionaire curvy fit kan je er zeker van zijn dat deze broek perfect zit.

Confession, ik draag de broek bijna elke dag sinds ik ’em heb. Ik vind de jeans erg makkelijk te combineren. Hier draag ik de broek semi-casual met een top en hakken maar wissel je het af met een oversized trui en sneakers ben je ook zeker good -to -go!
Fox Factor is voor dames die voor kwaliteit en een langdurig goede fit gaan. Ik heb deze broek een week getest zonder te wassen.(bewust) Om mijn ongezouten mening over de fit en draagbaarheid te kunnen geven.
Na een week testen moet ik bekennen dat de Kumi- Tuxedo zeker aan al mijn verwachtingen voldoet:
* Broek zakt niet af en behoud zijn fit tijdens het dragen
*Mooie stevige duurzame jeans stof
*Biedt comfort en ondersteuning bij de buik en geen waist gap
*Makkelijk te combineren

Waar het min of meer op neer komt: De broek is alles wat Fox Factor beloofd. I’m in love! Deze broek is verkrijgbaar bij Fox Factor en de collectie bestaat uit meerdere kleuren en verschillende modellen.

Freshmen - entrepreneurs for entrepreneurs

Are you a true entrepreneur? Want to be coached by serial entrepreneurs rather than bankers, or public servants? Do you dare to jump or are you just waiting for your window of opportunity to close? Freshmen is your first choice!

Other articles

We use cookies to measure the number of visits on this website. -- More info